Τη συγκεκριμένη αναφορά που υπέβαλε ο αστυνομικός καθώς, κάνοντας απλώς τη δουλειά του, επέβαλε πρόστιμο στην ψαροταβέρνα που έτρωγε ο Παύλος Πολάκης, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής Α’ Πειραιώς της Ν.Δ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Στην αναφορά του, ο εν λόγω αστυνομικός ανέφερε για το περιστατικό ότι έλαβε χώρα στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου σε ψαροταβέρνα.

Συγκεκριμένα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε πως ο υπάλληλος που εργαζόταν εκεί δεν φορούσε μάσκα όπως επιβάλει ο νόμος. Μάλιστα, την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου ο Παύλος Πολάκης προσέγγισε το αστυνομικό κλιμάκιο δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά να λάβει τέλος ο έλεγχος και να διαγραφεί το βεβαιωθέν πρόστιμο.

Όπως είπε ο αστυνομικός «άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».

Το σχόλιο στο twitter του βουλευτή Χριστόφορου Μπουτσικάκη

Όπως τονίζει ο κ. Μπουτσικάκης στην ανάρτησή του στα social media: «Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!»



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡόδος – Οικοδόμος ανάγκαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν μεταξύ τους μέσα στο αυτοκίνητό του και τις βιντεοσκοπούσε
Επόμενο άρθροΧαμόγελο του Παιδιού – Συναγερμός για 16χρονη που εξαφανίστηκε στη Γλυφάδα