Ένα επετειακό γραμματόσημο για τα 70 χρόνια του Συμβουλίου της Ευρώπης, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Επιτροπής των Υπουργών από την Ελλάδα για το προσεχές εξάμηνο, παρουσίασαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

«Μία από τις πρωτοβουλίες που λάβαμε ήταν να αναδείξουμε τα συγκεκριμένα στοιχεία της χώρας μας και αφετέρου να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στο μελλοντικό χρόνο για τη δική μας προεδρία», δήλωσε ο κ. Τσιάρας.

Το συλλεκτικό γραμματόσημο που κυκλοφορεί από τα ΕΛΤΑ φιλοτεχνήθηκε από τον ομότιμο καθηγητή της σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ Κυριάκο Κατσουράκη και συμβολίζει τα μηνύματα που θέλει να εκπέμψει η χώρα μας κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας.

Μαζί με το γραμματόσημο, κυκλοφορεί ήδη από τα ΕΛΤΑ ένα λεύκωμα με ειδικούς φακέλους και αντικείμενα που σηματοδοτούν τον εορτασμό της επετείου των 70 χρόνων από την υπογραφή της ευρωπαϊκής σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των ΕΛΤΑ Γιώργος Κατρής χάρισε εκ μέρους της διοίκησης στον υπουργό, το υπ΄αριθμόν 1 λεύκωμα.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ επικεφαλής της Ryanair έχει αποστολή: Να ακυρώσει τη διάσωση της Lufthansa
Επόμενο άρθροΣτηρίζει την απόφαση της Euroleague η Μπαρτσελόνα