«Τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών επιβεβαιώνουν, κάθε μήνα, την ύπαρξη μιας διευρυμένης εσωτερικής στάσης πληρωμών και τη διόγκωση του ιδιωτικού χρέους», δηλώνει ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «Οι επιστροφές φόρων προς τους πολίτες και η εκτέλεση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων υπολείπονται σημαντικά των στόχων, ενώ τα χρέη των πολιτών, κυρίως για μικρά ποσά, διογκώνονται. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία να έχουν διογκωθεί κατά 59% από το τέλος του 2014.».

 

«Τα στοιχεία αντικατοπτρίζουν την αδιέξοδη και αναποτελεσματική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ακολουθήσει μία ριζικώς διαφορετική πολιτική, ενισχύοντας τη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, μειώνοντας φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και βοηθώντας τα νοικοκυριά, και ιδίως αυτά με τις χαμηλότερες οφειλές, να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους», καταλήγει ο Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜικρά κέρδη στο Χρηματιστήριο
Επόμενο άρθροΙσχυρή αύξηση κερδών στο α΄ εξάμηνο