Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 16:02

Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Άκης Μάντζιος, με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League (Σάββατο 28/11, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παιχνίδι που συνιστά σύγκρουση κορυφής, μιας και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση έχοντας από 19 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Άρη είπε στην αρχική τοποθέτησή του: «Προετοιμαζόμαστε καλά. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Αναλύουμε και δουλεύουμε πάνω στον Ολυμπιακό». Και προσέθεσε αναφορικά με το ματς: «Είναι ένα ντέρμπι. Αυτά τα παιχνίδια τα θέλουν οι ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, να διεκδικούμε τους τρεις βαθμοί της νίκης».

Αναλύοντας τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ο Μάντζιος σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος. Δεν ξέρω τι απουσίες θα υπάρχουν τελικά και αν θα είναι κουρασμένος, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Τα ντέρμπι κρίνονται στην ημέρα που βρίσκονται οι παίκτες, στη διάθεση, το πάθος και στα λάθη. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πολύ θετικό ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει. Υπάρχει αρκετά καλή διάθεση. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται».

Για το πώς έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα ο Άρης, ο 51χρονος προπονητής τόνισε: «Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται, όχι να κάνει άμυνα. Αμύνεται καλά όλη η ομάδα. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά. Κοιτάζουμε να έχουμε λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο και έπειτα να δίνουμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, που σίγουρα εκεί θέλουμε αρκετή δουλειά».

Κλείνοντας, ο Άκης Μάντζιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: «Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Είναι κρίμα που “έφυγε” και ειδικά σε μια τέτοια ηλικία (σ.σ. 60 ετών) όπως ήταν ο Ντιέγκο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 16:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΨηφιακή η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη»
Επόμενο άρθροΑρνητικά τα τεστ για covid-19 στο προσωπικό της ΕΡΤ Τρίπολης