Την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 έως 20:00 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης επιμορφωτικό σεμινάριο στο Σχολείο του Saint-Joseph, που διοργανώνεται από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Θεσσαλίας και τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου
Γαλλικής Γλώσσας, κ. Χάιδω Νάτση και την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Συνεργασίας (SCE) της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Θέμα επιμόρφωσης: «Exploiter les arts visuels en classe de FLE» / «Αξιοποίηση των εικαστικών τεχνών στην τάξη της Γαλλικής, ως ξένης γλώσσας».
Επιμορφώτρια: κ. Φωτεινή Σίμογλου, Εκπαιδευτικός Γαλλικής Γλώσσας, αποσπασμένη στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ.

Η επιμόρφωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς Γαλλικής Γλώσσας των σχολικών μονάδων ΠΕ και ΔΕ Μαγνησίας.

Η επιμόρφωση υλοποιείται στο πλαίσιο της «Χάρτας Συνεργασίας» που έχει υπογραφεί μεταξύ της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Συνεργασίας (SCE) της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την 4η Απριλιου 2022.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός: Οι ειδικοί ζωντανεύουν τις μνήμες από τη δόνηση του 1981 – Τι είχε συμβεί τότε και γιατί φοβούνται τώρα
Επόμενο άρθρο«Χρυσόστομος Σμύρνης βιογραφούμενος» στη Νέα Ιωνία στον Βόλο