Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 19:22

Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/11) την προσθήκη του Μάριου Μπατή στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Μετά την παραίτηση του Στέργιου Κουφού από την τεχνική ηγεσία, είχε γίνει γνωστό πως ο μέχρι πέρυσι παίκτης του Ιωνικού θα βρισκόταν όρθιος στον πάγκο, μαζί με τον μέχρι Άγγελο Τσίκληρα, στον αυριανό εντός έδρας αγώνα (14/11) με τον Ήρακλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

O Τσίκληρας ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του Στέργιου Κουφού. Η ομάδα της Νίκαιας αύριο (17:00) θα αγωνιστεί για πρώτη από την άνοδό της στα «μεγάλα σαλόνια» στο κλειστό «Ο Πλάτων».

Στη σχετική ανακοίνωσή του για την πρόσληψη του παλαίμαχου πλέον γκαρντ αναφέρει: «Ο Μάριος Μπατής ξανά στη Νίκαια! Μια νέα, πολύ σημαντική προσθήκη έχει στο προπονητικό του επιτελείου ο IONIKOS BC HELLENIC COIN, που καλωσόρισε στις τάξεις του τον Μάριο Μπατή. Ένας αθλητής, που την περασμένη τριετία άφησε το στίγμα του και πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες στη Νίκαια, ξεκινά την προπονητική του διαδρομή από την ομάδα μας.

Ο κόουτς, πλέον, Μπατής, ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα παρκέ αγωνιζόμενος και στην Euroleague, επέστρεψε σε ένα μέρος που αγαπήθηκε και θα αποτελεί μέλος του προπονητικού επιτελείου στο εξής.

Σήμερα βρέθηκε για πρώτη φορά σε προπόνηση της ομάδας και, φυσικά, θα είναι στον πάγκο στο αυριανό (14/11, 17:00) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ανακαινισμένο κλειστό του Πλάτωνα».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 19:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒ. Παπαευαγγέλου: Tα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν στη Θεσσαλονίκη – Πιθανά και άλλα lockdown
Επόμενο άρθροΕυχάριστα νέα, «καθαροί» Μπακάκης, Μάνταλος, Χνιντ