Eπιστολή προς τη Φώφη Γεννηματά, τον γραμματέα και τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και στους βουλευτές του κόμματος, έστειλε η Νάντια Γιαννακοπούλου, στην οποία εκφράζει προβληματισμό και ενστάσεις. Η επιστολή εστάλη ύστερα από την ένταση που επικράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση εργασίας της ΚΟ το βράδυ της Τετάρτης.

Η συζήτηση γινόταν για τη στάση της ΚΟ για την δωρεά Νιάρχου, αλλά η ένταση προκλήθηκε όταν η Νάντια Γιαννακοπούλου αντέδρασε σε σχόλιο του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος ζήτησε γραπτώς τις απόψεις της, όπως και έκανε η βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθήνας με την επιστολή της.

Η κ.Γιαννακοπούλου θέτει ζήτημα λειτουργίας της ΚΟ για μια σειρά από θέματα, όπως η στάση του κόμματος να καταψηφίσει το Μητρώο για τις μη κυβερνητικες οργανώσεις, τη θέση να καταψηφίσουν το Ασφαλιστικό, αλλά και για την συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Φλαμπουράρης και Γείτονας.

Η κα Γιαννακοπούλου σημειώνει ότι πρέπει να συζητηθεί «όλη αυτή η φημολογία για μορατόριουμ με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συναντήσεις που γίνονται και τις προοπτικές δήθεν συγκλίσεων στη Βουλή και όχι μόνο που δεν στηρίζεται σε καμία απόφαση συλλογικού οργάνου του Κινήματος, ούτε αποφάσεων Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΙΝΑΛ. Δημιουργούν θολούρα και σύγχυση στους φίλους μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, ενώ κύκλοι της ΚΟ σχολιάζουν: «Όταν κάποιοι έχουν προσωπικές απόψεις, είναι καλό να τις καταθέτουν γραπτώς και ακόμα καλύτερα αυτές να είναι επί της ουσίας», ενώ σημειώνουν ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η αυτόνομη πορεία και η σκληρή αντιπολίτευση αλλά και πρωτοβουλίες εξωστρέφειας ενίψει και της συνδιάσκεψης του Μαρτίου.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ashley Graham θηλάζει και πίνει καφέ
Επόμενο άρθροΚ. Φραγκογιάννης: Σε εξέλιξη οι συζητήσεις μας με την Volkswagen – Καταστήσαμε σαφές το ενδιαφέρον μας (video)