Ο Παναγιώτης Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά τις αρχαιρεσίες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές σε μία δύσκολη εποχή, όπου ο σύλλογος βρέθηκε λίγο πριν το Πρωτοδικείο παίρνει το τιμόνι της «μάνας του Λόχου», σε μία περίοδο μάλιστα όπου κυρίαρχο ζήτημα δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Αυτό αποτέλεσε και πεδίο αντιπαράθεσης του υποψήφιου προέδρου με τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησε με τον Στέφανο Αυγουλέα να διαβάζει την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αποδοκιμάστηκε από κομμάτι του κόσμου. Οι αποδοκιμασίες έγιναν πιο έντονες στην αναφορά του απερχόμενου προέδρου στη Θύρα 13 ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «ΠΑΟ Θρησκεία Θύρα 13».

Στη συνέχεια έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκηση. Αναφορά έγινε και στις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου με τις ομάδες και τους αθλητές να χειροκροτούνται έντονα από τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφανίστηκε και ο Φοίβος Μορίδης που κατέθεσε υποψηφιότητα με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Ο Κύπριος επιχειρηματίας έταξε μάλιστα 200 χιλιάδες ευρώ αν επρόκειτο να εκλεγεί. Αποδοκιμάστηκε πολύ έντονα από τον κόσμο και απέσυρε την υποψηφιότητά του. Μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο κακήν κακώς και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέθηκαν πάρα πολλές ερωτήσεις σε σχέση με το γηπεδικό από τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο. Είναι άλλωστε και ένα «καυτό» ζήτημα για τη νέα διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο κόσμος που βρέθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εξέφρασε την προτίμησή του στο ιστορικό γήπεδο για έδρα. «Εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ» και «στην Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ» ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε και η παρουσία του Χρόνη Ακριτίδη στο ψηφοδέλτιο του Τάκη Μαλακατέ. Όπως επεσήμαναν φίλοι του συλλόγου που βρέθηκαν στη Λεωφόρο ο Ακριτίδης ήταν υπεύθυνος της διπλής Ανάπλασης στον δήμο Αθηναίων.

Μάλιστα ρώτησαν τον υποψήφιο πρόεδρο αν ο Χρόνης Ακριτίδης θα προασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου ή είναι υπέρ της λύσης Βοτανικού. Ο Τάκης Μαλακατές ξεκαθάρισε ότι ο κύριος Ακριτίδης θα «προασπιστεί τα συμφέροντα» του Παναθηναϊκού.

Από αύριο θα συσταθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Θέση αντιπροέδρου αναμένεται να έχει ο Δημήτρης Βρανόπουλος.

Η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει άμεσα τη ανοικοδόμηση των τμημάτων του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. 

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Μαλακατές Παναγιώτης

Βρανόπουλος Δημήτρης

Συνοδινός Θεόδωρος

Παπαπασχάλης Χαράλαμπος

Κυριζάκης Χρήστος

Παυλόπουλος Βασίλης

Ακριτίδης Χρόνης

Νίκας Σωτήρης

Αντωνιάδης Γιάννης

Κατσούλη Ελένη

Γαλάνη Κυριακή

Σκολίδης Λεωνίδας

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε ακόμη έναν «περίπατο» έκλεισε τη σεζόν στην Α1 ανδρών ο Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΈβδομη στροφή στα πλέι οφ!