Ο κύβος ερρίφθη. Η μαφία που επιχειρεί να ποδηγετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με εκβιασμούς, απειλές και επιθέσεις ακόμη και κατά δικαστικών, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.

Η επίθεση στο αυτοκίνητο του δικαστή, Αθ. Κουτρίκη, του εφέτη ο οποίος εξωθήθηκε μετά από τη μαφιόζικη ενέργεια σε παραίτηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι.

Ετσι, μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, το περιστατικό βίας, η μαφιόζικη ενέργεια, ανατέθηκε στην Κρατική Ασφάλεια.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης έχουν τεθεί υπόψη της Αστυνομίας και έχουν μπει σε διαδικασία έρευνας.

Τόσο το αυτοκίνητο του δικαστικού, όσο και το υπόλοιπο υλικό από το χώρο της επίθεσης, βρίσκεται στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κι εξετάζονται.

Το λόγο έχει πλέον η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη. Και το έγκλημα δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι. Διότι όσοι κινούνται στο σκοτάδι και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν ανθρώπους που θέλουν να κάνουν απλά τη δουλειά τους, πρέπει να αποκαλυφθούν.

Ο δικαστής παραιτήθηκε αμέσως μετά από την επίθεση – μήνυμα. Κι αυτό είναι ασφαλώς ήττα για τη Δημοκρατία. Όμως, προκειμένου να μην νικήσουν οι μαφιόζοι που θέλουν να ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο καταφεύγοντας ακόμη και σε τρομοκράτηση δικαστών, η Αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να βρει τους ενόχους.

Υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο του Αθ. Κουτρίκη δέχθηκε επίθεση αγνώστων με ένα μεγάλο ξύλο να διαπερνά το παρμπρίζ και να πέφτει στη θέση του οδηγού. Επρόκειτο ασφαλώς για ξεκάθαρο μήνυμα στον δικαστή που μόλις είχε πάρει στα χέρια του τον καυτό φάκελο της αναψηλάφησης του σκανδάλου με την αδειοδότηση ομάδων της Super League 2.

Μια υπόθεση που έχει φέρει το μισό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, ένα βήμα από την έξοδο. Οι… έκπτωτοι παράγοντες που οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην απαξίωση, οφείλουν να πάρουν θέση, όπως και η επίσημη πολιτεία, αλλά και η FIFA και η UEFA.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνστάσεις από Διοτίμα για τον νέο Ποινικό Κώδικα – «Αμφισβητείται η αξιοπιστία των θυμάτων σεξουαλικής βίας»
Επόμενο άρθροΣοκ για το θάνατο 43χρονου ανήμερα της γιορτής του στη Μαγνησία