Στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που έχουν ακροδεξιές καταβολές, στρέφει την έρευνά της η Αστυνομία για τα γεγονότα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν στην πλατεία μέλη της ΚΝΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν του 30χρονου που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τρία άτομα. Τόσο ο συλληφθείς είναι ακροδεξιός και παλαιότερα οπαδός της Χρυσής Αυγής όσο και οι άλλοι τρεις φέρεται να κινούνται στον χώρο της ακροδεξιάς και ταυτόχρονα να είναι στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Τα τρία άτομα που ταυτοποιήθηκαν θα κληθούν σύντομα να καταθέσουν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωτο για να συλληφθούν, όμως, έχουν πλέον ενταχθεί στη δικογραφία για την επίθεση που έγινε και στην οποία υπήρξαν τραυματισμοί.

Τα νέα δεδομένα έρχονται σε συνέχεια των αποκαλυπτικών βίντεο με άγριο ξύλο που έπεσε μεταξύ οπαδών της θεσσαλονικιώτικης ομάδας.

Συγκεκριμένα, οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν επίθεση στα γραφεία των φανατικών οπαδών της θύρας 4.

Κάποιοι στη Θεσσαλονίκη συνδέουν τα επεισόδια αυτά με τις επιθέσεις των ακροδεξιών στη Σταυρούπολη και αλλού.

Δεκάδες επιτέθηκαν στον σύνδεσμο, κρατώντας λοστούς και ρόπαλα. Πολιορκώντας τα «κεντρικά» ως ότου –καθυστερημένα- παρέμβουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ για να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Και όλα αυτά μπροστά σε έκπληκτους περαστικούς. Ξαναλέμε πως η επίθεση έγινε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ξημερώματα Κυριακής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός – Έρχεται το πρώτο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας μετά από 110 ημέρες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Επόμενο άρθρο«Απειλή! Έκαναν καταστροφικές επιλογές»: κατάθεση πρώην μάνατζερ Facebook μετά κρασάρισμα