Κάθε Σάββατο & Κυριακή, στις 22:30 

«PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO»

Έτος παραγωγής: (2016)

Β’  Κύκλος

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Eπεισόδιο 2Μπαρισλάβ 4

Μετά τον θάνατο του Μπαρισλάβ, το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχουν ίχνη, ούτε γενετικό υλικό, όπως συνέβη και με τη Μάρτα. Ο Έκτορ πιστεύει ότι ο δολοφόνος ίσως φοράει κάποια στολή, όπως οι επιστήμονες στα εργαστήρια, για να μην αφήνει ίχνη. Ξεκινάει έρευνα στο σπίτι του Μπαρισλάβ. Εκεί, τους επιτίθεται ένας κουκουλοφόρος που οδηγεί τη Λόλα στην ταράτσα του κτηρίου. Στο σπίτι του Μπαρισλάβ, βρίσκουν ένα νέο στοιχείο: ένα βιβλιαράκι με το όνομα του Λόλο και ένα χρηματικό ποσό: 30.000 ευρώ.
Η Λόλα ανακρίνει τον αδερφό της, ο οποίος τη διαβεβαιώνει ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Έκτορ υποψιάζεται τον Πάμπλο και ψάχνει το σπίτι του. Ξέρει ότι είναι μεθοδικός τύπος. Εκεί, βρίσκει μια στολή ψεκασμού και κάτι που μοιάζει με σφυρί. Για τον Έκτορ, είναι ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει τις υποψίες του: αποφασίζει να αφήσει μια μικρή κάμερα στο σπίτι.

Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández
Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano

 Δείτε το trailer 
Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

www.ert.gr

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ”: Μεϊμαρίδη-Μπουρδούμης-Αλεξανιάν (trailer)
Επόμενο άρθρο75 χρόνια από τη ναζιστική θηριωδία στο Δίστομο