ΔΕΥΤΕΡΑ εως ΠΕΜΠΤΗ στις 23:00 
«Underbelly 3 The Golden Mile»
Έτος παραγωγής: (2010)

Δραματική, αστυνομική σειρά, 13 ωριαίων επεισοδίων Αυστραλιανής παραγωγής, 2010.
Η σειρά διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross , στο Σίδνεϋ βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του ’88-’89. Παρακολουθούμε την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, που αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φθάνουν σε μια περιοχή που κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Eπεισόδιο 7:  Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ [Dem Bones, Dem Bones]

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του ντίλερ Talal Assaad, ο John Ibrahim βρίσκεται υπό την αστυνομική έρευνα για την δολοφονία αυτού, ενώ ο συνεταίρος του Russell Townsend παραμένει κρυμμένος.
Με την ταμπέλα του σπιούνου και παρενοχλημένη από τους συναδέλφους της, η Debbie Webb βυθίζεται βαθύτερα στον αλκοολισμό και βρίσκει αθέλητα την υποστήριξη και την αγάπη από τον συνάδελφο Greg Locke.
Η Kim Hollingsworth ελέγχει την αφοσίωση του 19χρονου πανεπιστημιακού σπουδαστή Michael, επιτρέποντας στην συνάδελφο της Galina να τον προκαλέσει.
Και σε μια προσπάθεια να προωθήσει τις φιλοδοξίες του στην καριέρα του, ο Dennis Kelly φέρνει την καταγγελία της Debbie Webb για διαφθορά στο Σώμα στις Εσωτερικές Υποθέσεις .

Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.
Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ3 – ONE DOLLAR – Δραματική σειρά Μυστηρίου (trailer)
Επόμενο άρθροΕΡΤ3 – Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (trailer)