Καθημερινά στις 15:00 
«HEARTLAND»

Έτος παραγωγής: (2009)

Δραματική οικογενειακή σειρά, Καναδικής παραγωγής που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (ΣΤ’ ΚΥΚΛΟΣ-2009).

Η σειρά HEARTLAND βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά από ένα τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion. Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων που βρίσκεται στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Amy προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση https://series.ert.gr/heartland-s07/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες

Eπεισόδιο 1: Μαζεύοντας τα κομμάτια[ Picking Up the Pieces]-7ος ΚΥΚΛΟΣ

Καθώς η οικογένεια προσπαθεί να συνηθίσει τις πρόσφατες αλλαγές στο ράντσο, η Έιμι συνειδητοποιεί ότι πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της με τα άλογα. Η Τζορτζι προσπαθεί να αποφασίσει αν θα ζητήσει από τον Πίτερ να τη συνοδεύσει σε ένα χορό πατέρα κόρης και ο Τιμ φέρνει στο Χάρτλαντ μια αμφιλεγόμενη ιδέα για να βγάλουν χρήματα. 

Παραγωγή: Καναδά
Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ3 – Σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές: Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ