Όντας ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επανεξελέγη για άλλα δύο χρόνια στην ηγεσία της Λίγκας, με 9 ψήφους υπέρ και 6 λευκές.

 

Στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΣΑΚΕ παρέμεινε ο Σταύρος Δουβής (ΑΕΚ), όπως και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ρέθυμνο) στη θέση του ταμία του ΕΣΑΚΕ.

 

Νέο πρόσωπο υπήρξε στη θέση του γενικού γραμματέα, με τον Χάρη Παπαγεωργίου του Άρη να αντικαθιστά τον Γιάννη Ψαρράκη του Λαυρίου.

 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκροτηθεί, οι εκπρόσωποι των 14 ΚΑΕ-μελών του ΕΣΑΚΕ θα συζητήσουν μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση της Basket League από τη νέα σεζόν, όπως αυτά είχαν συζητηθεί στην έκτακτη σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, πριν λίγες ημέρες.

 

Στα “φλέγοντα” ζητήματα ξεχωρίζουν θέματα ισονομίας αλλά και δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην κατέβει στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, από τη στιγμή που δεν είχε ικανοποιηθεί το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για ορισμό ξένων διαιτητών.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε πάνελ ηθικής για ζητήματα τεχνητής νοημοσύνης
Επόμενο άρθροAύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατ. ενέκρινε η Γ.Σ.