Μία ενιαία πολιτική τουριστικής προβολής που να ενισχύει την Ελλάδα λόγω της επιτυχημένης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης προκρίνει η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, όπως υπογράμμισε κατά τη διάρκεια ευρείας συνάντησης με τους εκπροσώπους των τουριστικών και αυτοδιοικητικών φορέων της Κέρκυρας.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση σε μία σειρά συσκέψεων που θα πραγματοποιήσει η κ. Γκερέκου στις τουριστικές περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΟΤ με τους φορείς του τουρισμού, των δήμων και των περιφερειών.

Υπογράμμισε ότι η εθνική εικόνα προβολής θα πρέπει να βγει πολύ δυνατά προς το εξωτερικό χωρίς να κυριαρχούν τοπικοί αντιπερισπασμοί, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και τοπικά προγράμματα εξειδικευμένης προβολής.

Η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε και στην πλατφόρμα που στήνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στην ιστοσελίδα του και στην οποία, τα ξενοδοχεία θα μπορούν να εξειδικεύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πάνω σε κάθε επιχείρηση ξεχωριστά. Αντίστοιχη πλατφόρμα θα λειτουργήσει και στο Υπουργείο Τουρισμού.

Εκπρόσωποι τουριστικών παραγόντων πάντως, εκφράζουν την ανησυχία τους για τη σαιζόν και αρκετοί από αυτούς αναμένεται να αποφασίσουν αν θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι τις επόμενες εβδομάδες, όταν έχουν περισσότερα στοιχεία για τις διαθέσιμες αεροπορικές πτήσεις αλλά και την επανεκκίνηση των κρατήσεων.

Πηγή:ΕΡΤ

Ρεπορτάζ:Γιάννης Ανδριώτης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιόρθωσε το λάθος της η ΕΟΚ
Επόμενο άρθροΗ πρώην του Μιράντα Κερ αποθέωσε την νυν Κέιτι Πέρι με σχόλιο σε φωτογραφία της