Η γυναίκα φέρεται να είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της…

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από το απόγευμα της Πέμπτης για την εξαφάνιση μιας 48χρονης γυναίκας που βρισκόταν στην περιοχή της Ευρυτανίας.

Η γυναίκα, που σύμφωνα με το LamiaReport, εργάζεται στο Καρπενήσι, φέρεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και να εκδήλωσε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τους φίλους και συγγενείς να ειδοποιούν την Ελληνική Αστυνομία.

Το πρώτο που εντόπισαν οι Αρχές ήταν το αυτοκίνητο της 48χρονης, πάνω στη γέφυρα της Ταρτάνας. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και στο εσωτερικό του βρισκόταν, τα παπούτσια και το κινητό της αγνοούμενης.

Η αναζήτηση για τον εντοπισμό της 48χρονης συνεχίζεται χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα τόσο εντός της λίμνης, όσο και στη γύρω περιοχή.

Στις έρευνες συμμετέχει η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο, πυροσβέστες, στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤρείς τελικοί για τα γαλανόλευκα κουπιά στο Ρατσίτσε
Επόμενο άρθρο«Να… ξαναγίνει Χάμες για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο»