Επανέρχεται σιγά σιγά στην κανονικότητα η ΑΕΚ, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές από αυτούς που είχαν προσβληθεί από κορονοϊό, βγήκαν αρνητικοί στο σημερινό έλεγχο. Ο Μιχάλης Μπακάκης που ήταν το πρώτο κρούσμα, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Νασίμ Χνιντ ανάρρωσαν και είναι πλέον έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Αυτό δεν θα γίνει άμεσα, αλλά θα υποβληθούν σε ακόμα ένα τεστ ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για όλους κι έτσι αναμένεται να πατήσουν χορτάρι ξανά στην επόμενη προπόνηση και όχι στην απογευματινή.

Έτσι, μένουν επτά ποδοσφαιριστές που είναι ακόμα σε απομόνωση, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα κάνουν νέα τεστ τη Δευτέρα. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, ένας ανάρρωσε αλλά ακόμα δύο βρέθηκαν θετικοί στους σημερινούς ελέγχους, ενημερώθηκαν και απομονώθηκαν.

Έτσι, με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, απόντες λόγω κορονοϊού είναι 14, επτά παίκτες (Σαμπανάτζοβιτς, Λάτσι, Σάκχοφ, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα) και άλλα επτά μέλη του τεχνικού τιμ. Κανένας τους, πάντως, δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και περιμένουν τους επόμενους ελέγχους για να «καθαρίσουν» και να επιστρέψουν ο καθένας στο πόστο του.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπισημοποιήθηκε η προσθήκη του Μάριου Μπατή στο τεχνικό τιμ του Ιωνικού
Επόμενο άρθροZητεί τη στήριξη της ΕΠΟ για την έναρξη του πρωταθλήματος