Ενα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη Νίκη, να γνωρίσει την…….ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Θεσσαλικό ντέρμπι που έγινε στη Λάρισα λόγω έργων στο γήπεδο της Αναγέννησης.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ 2 και η Νίκη έμεινε στους 4 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση έφτασε τους 9.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 43′. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσβετάνοφ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της στο γήπεδο ο Γκόλιας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών της Νίκης και με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας (25′ Γκόλιας), Κοζορώνης (69’Αθανασιάδης), Λαγός, Ριέρα (80’Γιάκος), Βερνάρδος, Μπάλλας, Τσβετάνοφ (80΄Αλιατίδης).

Στον πάγκο: Τσέλιος, Κάρδαρης, Θεολόγης, Ζάγγος, Πρίκας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης (65’Μορέιρα), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσσος, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Ροχάνο (46′ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Στον πάγκο: Μπουργάνης, Δημητρίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Τσουκαλάς, Λογαράς, Μπάλλας.

Προηγούμενο άρθρο«Μπορούμε να πάρουμε τον παγκόσμιο τίτλο»
Επόμενο άρθροΑκρίβεια: Λουκέτο στο… σουβλάκι – Κατεβασμένα ρολά & απολύσεις στα σουβλατζίδικα