Τι κι αν η τιμή της βενζίνης παρουσιάζει μία μικρή πτώση το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς, η τιμή της παραμένει πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο και οι ιδιοκτήτες ΙΧ και μηχανών δυσκολεύονται να τα γεμίσουν με καύσιμο.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται εντός της εβδομάδας να ανακοινωθεί το Fuel Pass 2 που αφορά στην επιδότηση καυσίμων τριμήνου.

Έβαλα σε μηχανή 1 ευρώ βενζίνη, σε αυτοκίνητο 2,80

Μιλώντας σχετικά η Μαρία Ζάγκα, πρόεδρος βενζινοπωλών αναφέρθηκε στην καθημερινή δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε υπάρχει κόσμος που βάζει κυριολεκτικά λίγες σταγόνες καυσίμου για να διανύσει μερικά χιλιόμετρα… «Σε μηχανή μεγάλη έβαλα 1 ευρώ. Τον ρώτησα «πού θα πας;». Μου είπε «θα φύγω από εδώ και θα πάω στο Σύνταγμα. Κι επειδή η βενζίνη σας είναι σωστή, με βγάζουν τα χιλιόμετρα. Κι όταν γυρίσω θα βάλω άλλο ένα ευρώ που έχω». Και του είπα «μου επιτρέπετε να…» και μου λέει «όχι δεν σας επιτρέπω, όχι γιατί είμαι ψοροπερήφανος, αλλά γιατί ξέρω ότι κι εσείς μοχθείτε και δουλεύετε»…».

«Σε αυτοκίνητο έχω βάλει 2,80 ευρώ. “Θα φύγω από εδώ θα πάω Καλλιθέα, θα πάω στη δουλειά μου, θα γυρίσω και θα βάλω άλλα 2,5 ευρώ» μου είπε ο άνθρωπος…».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Γεωργαντά στον ΟΠΕΚΕΠΕ | in.gr
Επόμενο άρθροΘετικός ο υπουργός Υγείας για την νομοθέτηση χρήσης ψυκτικών θαλάμων από τα γραφεία κηδειών