Ο υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δικαστήριο της Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κοντονής συζήτησε με Δικαστές, Εισαγγελείς, δικαστικούς υπαλλήλους και πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν ενώ αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και, ειδικότερα, για το ζήτημα της ταχύτητας απονομής της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κοντονής έκανε αναφορά στα κυριότερα μέτρα που είχε υλοποιήσει από τη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος και συγκεκριμένα, την ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων στην πολιτική και ποινική διαδικασία, την τηλεδιάσκεψη καθώς και τις προκηρύξεις για την πρόσληψη πληροφορικών και γραμματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Παράλληλα, επεσήμανε τις πρωτοβουλίες του για την υλοποίηση της νέας δικαστικής αίθουσας στη Ζάκυνθο η οποία θα ξεκινήσει να φτιάχνεται εντός του Ιουλίου, ενώ παρακολούθησε και τα έργα αναβάθμισης και καλλωπισμού του εξωτερικού χώρου του Δικαστηρίου που πραγματοποιούνται από το τεχνικό συνεργείο.

Την σχετική ενημέρωση κάνει το πολιτικό γραφείο του κ.Κοντονή.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατολισθήσεις από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στη νότια Ιαπωνία (video)
Επόμενο άρθροΚρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του μετά από λογομαχία