Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ζήνας Κουτσελίνη προς όσους την κατηγόρησαν ότι «ξεπλένει» στην εκπομπή της τον Δημήτρη Λιγνάδη, όταν παρουσίασε την είδηση ότι ο προφυλακισμένος σκηνοθέτησε θεατρική παράσταση με την ομάδα κρατουμένων στις φυλακές Τρίπολης, προκαλώντας μάλιστα σε κάποιους συγκίνηση.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι ανέδειξε το ζήτημα, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος παρακολούθησε την παράσταση και μιλώντας στην εκπομπή παραδέχθηκε ότι δάκρυσε, αφού τη χαρακτήρισε συγκινητική.

Σημειώνεται ότι η θεατρική ομάδα των κρατουμένων εντάσσεται στις δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησής τους που βρίσκονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Μου έλεγαν να μου βιάσουν το παιδί»

Στο ξέσπασμά της η Ζήνα Κουτσελίνη είπε μεταξύ άλλων ότι «μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί» τονίζοντας ότι «τρέμει το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη».

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε στους επικριτές της, λέγοντας πως «βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας και είπε ότι δάκρυσε και πως πήγαν και άλλοι και είδαν την παράσταση. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι; Εμείς χειροκροτούσαμε; Τα δάκρυα δεν ήταν δικά μας».

«Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν δημόσιοα και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας» συνέχισε.

«Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη. Για όνομα του Θεού» είπε με τη φωνή της να σπάει, η κυρία Κουτσελίνη και συμπλήρωσε:

«Εγώ έθετα ερωτήματα. Παρουσιάστρια είμαι. Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν; Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής. Σε αυτή τη θέση που είμαι, είμαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να μην βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροTo YouTube μπλοκάρει όλα τα βίντεο με περιεχόμενο κατά των εμβολίων
Επόμενο άρθρο«Αντιμετωπίζουμε την πιο δυνατή ομάδα που έχουμε συναντήσει ως τώρα»