Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε συγγνώμη για την πισώπλατη αγκωνιά που έριξε σε παίκτη της Βικτόρια Πλζεν, κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Ρεαλ Μαδρίτης για το Chapions League.

 

Η επικράτηση της Ρεαλ με 0-5 επισκιάστηκε από την ενέργεια του Ισπανού σταρ, που στο 38ο λεπτό του αγώνα έβγαλε “νοκ άουτ” με αντιαθλητικό τρόπο τομ Μίλαν Χάβελ, όταν αυτός έκανε κοντρόλ και προσπάθησε να τον αποφύγει με ωραία ντρίμπλα. Μάλιστα γλίτωσε και την κάρτα καθώς ο διαιτητής δεν κατάλαβε την ανταθλητική ενέργεια, παρ’ όλο που αυτή οδήγησε στην αιμοραγία του παίκτη των γηπεδούχων και την αντικατάσταση του.

 

Με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης να έχει στο ενεργητικό του ακόμα ένα σκληρό μαρκάρισμα που δεν τον τιμάει ιδιαίτερα, οι χρήστες των social media δεν έχασαν ευκαιρεία να κατακρίνουν την ενέργεια του και την εν γενει συμπεριφορά του.

 

Μετά τον “σάλο” που προκλήθηκε  ο κεντρικός αμυντικός της Ρεαλ με μήνυμά του στο Twitter, αναγνώρισε πως δεν ήταν σωστή η ενέργειά του και ζήτησε συγγνώμη από τον συνάδελφό του. “Μία νίκη για να συνεχίσουμε και να μάθουμε από αυτήν. Το ποδόσφαιρο πάντα σου διδάσκει πράγματα και σήμερα δεν έπρεπε να πάω με αυτόν τον τρόπο στη φάση. Μίλαν, δεν είχα πρόθεση να σε τραυματίσω. Να γίνεις σύντομα καλά”, ήταν το πλήρες του μήνυμα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στον τελικό του Champions League της περασμένης σεζόν, καθώς ο Mohamed Salah της Λιβερπουλ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τραυματισμένος το γήπεδο μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Ramos, χωρίς και πάλι να γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή.

 

Ο  Διεθνής αμυντικός, που σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Star είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίχτης της “Βασίλισσας” μετά την αποχώρηση του

Κριστιάνο Ρονάλντο, μετράει συνολικά 24 κόκκινες κάρτες στην καριέρα του, με τον αριθμό ρεκόρ των 19 να τις έχει αποκτήσει στην Ισπανία.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαίοι το 58% των διανυκτερεύσεων στην Ελλάδα το 2017
Επόμενο άρθροΦέρνουμε μέτρα που θα αναγκάζεστε να λέτε «ναι σε όλα»