«Όλοι είδαμε την αγριότητα με την οποία έγινε η σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου» αναφέρει μεταξύ άλλων η δικηγόρος της οικογένειας Άννυ Παπαρρούσου

Για την δικαστική απόφαση που αθωώνει του τέσσερις αστυνομικούς από τις κατηγορίες για θανατηφόρα σωματική βλάβη εναντίον του Ζακ Κωστόπουλου, μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας Άννυ Παπαρρούσου. Όπως είπε, η οικογένεια δεν μπορεί να ασκήσει έφεση για αυτήν την απόφαση.

Η μόνη δυνατότητα είναι να υποβληθεί αίτηση στον εισαγγελέα για να ασκήσει ένδικο μέσο κατά της απόφασης, που ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3) καθώς η πρόεδρος και οι δύο ένορκοι είχαν την άποψη πως θα πρέπει να καταδικαστούν για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Αγριότητα κατά τη σύλληψη

«Έχουμε δει την αγριότητα που έγινε η σύλληψη του ημιθανούς Ζαχαρία Κωστόπουλου», τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Παπαρρούσου. «Η ζωή του Ζαχαρία Κωστόπουλου επλήγη από πολλούς και ο 33χρονος κατέληξε αμέσως μετά η βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν κάθε δυνατότητα να διαγνώσουν την κατάσταση της υγείας του», πρόσθεσε.

«Ναι μεν τέθηκε η βαρύτερη προβλεπόμενη ποινή στους δύο πολίτες κατηγορούμενους (μεσίτη και κοσμηματοπώλη) αλλά έχουν απαλλαγεί οι τέσσερις αστυνομικοί που βιαιοπράγησαν και το αιτιολογικό της απόφασης αυτής θα το δούμε όταν καθαραγογραφεί. Αυτή τη στιγμή είχαμε την απαγγελία της απαλλακτική απόφασης», διευκρίνισε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από την ΔΕΥΑΜΒ – Εκεί θα γίνει διακοπή υδροδότησης
Επόμενο άρθροΗράκλειο: Πώς νεαρή πελάτισσα ξάφρισε ταξιτζή μπροστά στα μάτια του