Ο Δήμος Γρεβενών και το Γενικό Νοσοκομείο, έδωσαν χρώμα στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Γρεβενών αξιοποιώντας το δημιουργικό ταλέντο της ζωγράφου Δήμητρας Μπαζούκη, με το μπλε χρώμα της ελπίδας να κυριαρχεί.

Με το μπλε χρώμα της ηρεμίας και της γαλήνης να κυριαρχεί, η ζωγράφος Δήμητρα Μπαζούκη – μετά τα πανέμορφα kafao art – δημιούργησε ένα νέο έργο τέχνης που κοσμεί πραγματικά τον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού Ιφιγένεια Στεργιούλα και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ευτυχία Καπάτου.

Το εντυπωσιακό αυτό γκράφιτι, πλούσιο σε συναισθήματα ελπίδας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον τιτάνιο και καθημερινό αγώνα γιατρών και νοσηλευτών, βάζοντας ως υπέρτατο στόχο τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής και την ανακούφιση του ψυχικού και σωματικού πόνου.

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης ευχαριστούν ολόψυχα τη Γρεβενιώτισσα εικαστικό που για μια ακόμη φορά, όπως επισήμανε, «μας προσέφερε απλόχερα ισχυρά κοινωνικά μηνύματα με έναν σπουδαίο και συνάμα συγκινητικό τρόπο, σε αυτή τη δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Αντιδράσεις για τα λιοντάρια και την τίγρη που έφτασαν στο νησί σε μικρά κλουβιά – Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα
Επόμενο άρθροSonic Stories στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση