Στα παρασκήνια της εκπομπής «Έλεος», που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τρίτη (24.01.2023), βρέθηκε η  κάμερα του «Καλύτερα δε φαίνεται» και ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή και γιατί δεν θα έκανε ποτέ οικογένεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε φαίνεται», ο Ηλίας Ψινάκης εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια. «Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια» είπε. 

«Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια», πρόσθεσε.

«Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός», κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: «Μπορεί να έχω κανένα παιδί από παλιά, δεν θα έκανα ποτέ οικογένεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘλίψη για το θάνατο 61χρονης
Επόμενο άρθροΝέα γκέλα για τη Μπάγερν, 1-1 με την Άιντραχτ