Η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε και την ανάγκη προς… φυγή από κάτι τέτοιο.

«Ναι, μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί, αλλά φεύγω. Νομίζω με το που μπαίνει αυτό το ζήτημα να δεσμευτώ με αυτόν τον τρόπο…

Μάλλον αυτή η λειτουργία του υπογράφουμε χαρτιά και δεσμευόμαστε ότι ενώπιον θεών κι ανθρώπων, θα είμαστε για πάντα μαζί» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Το χειρότερο είναι που δεν χωρίζουν για να μην στενοχωρήσουν τους γονείς, τους συγγενείς, τους γείτονες και την κοινωνία. Αγία ελληνική οικογένεια», πρόσθεσε η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μοιράστηκε επίσης στιγμές και εμπειρίες από τη μέχρι τώρα πορεία της, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετώπισαν οι διάσημοι γονείς της, Λίλα Καφαντάρη και Βασίλης Μαυρομάτης, την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματά τους.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η. Μαυρομάτη: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και έχω δεχτεί, αλλά μετά φεύγω»”,”description”:”Η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε και την ανάγκη προς φυγή από κάτι τέτοιο. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wMS8zMS8wNi8yNl8zNl82M2Q4YjQ5YzhhMGVkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT39S”,”uploadDate”:”2023-01-31T06:27:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cq65swg0wiht”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και έχω δεχτεί, αλλά μετά φεύγω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Έκρηξη» τιμών έως και 35% στα τυλιχτά σουβλάκια – Ποιοι οι λόγοι
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Ματ Τόμας!