«Εθνικό ψεύτη» αποκαλεί τον Γιάννη Οικονόμου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, που απάντησε στον κυβερνητικό εκρόσωπο για τα όσα δήλωσε αναφορικά με την πανδημία.

«Αναρωτιόμαστε αν ο εθνικός ψεύτης μπορεί να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματα: Πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ; Ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ;», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

Και προσέθεσε: «Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι ‘ψευδοπρόβλημα’, όπως είπε ο αδιανόητος κ. Παπαδημητρίου; Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει ‘όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα’; Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ, προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;».

Και τέλος, επεσήμανε ο κ. Ηλιόπουλος, «πότε θα ανακοινώσει το επόμενο καταστροφικό λοκντάουν ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει;».

Νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «εκμεταλλεύεται την πανδημία για να αντιπολιτευτεί».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟΕΕ – Προς τη θετική κατεύθυνση το νομοσχέδιο βελτίωσης του επενδυτικού περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλάει και με Φαβρ, Γκαρσιά