Αναβάλλεται η επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου

27 Ιούν 2019

Κάπαρη, ρίγανη και μέντα!

27 Ιούν 2019

Μοιράσου το άρθρο:

 

Ημερίδα με θέμα “HELIX Final Dissemination Conference: Responsible tourism in the Balkan-Mediterranean Region”που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο πλαίσιο του Έργου «ENTREPRENEURIAL LEARNING EXCHANGE INITIATIVE FOR SUSTAINABLE HOSPITALITY SMEs IN THE BALKAN-MEDITERRANEAN REGION – HELIX” (Subsidy Contract No. BMP1/1.3/2616/2017) του Προγράμματος Διακρατικής Συνεργασίας Βαλκανική-Μεσόγειος 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ., στο εθνικό σημείο επαφής (contactpoint) του Διακρατικού Δικτύου Ανταλλαγής στον τομέα του βιώσιμου Τουρισμού, το οποίο βρίσκεται στην  αίθουσα Α6 στο ισόγειο του κτηρίου του.

Στη διάρκεια της Ημερίδας, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των εταίρων από τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία που υλοποιούν το Έργο HELIX:

  • θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του  Έργου, το οποίο έθεσε φιλόδοξους στόχους για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στον κλάδο της φιλοξενίας στην Βαλκανική-Μεσογειακή περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία HELIX επεδίωξε να προωθήσει και να στηρίξει τους επιχειρηματίες και τις ΜμΕ της περιοχής στόχου να υιοθετήσουν, να εφαρμόσουν και να αναπτύξουν την προσέγγιση της βιώσιμης ανάπτυξης, μέσα από έρευνες αποτίμησης της υπάρχουσας κατάστασης και την ανάπτυξη και πιλοτική εφαρμογή (σεμινάρια επιμόρφωσης) σχετικών εκπαιδευτικών πακέτων,
  • θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με τον βιώσιμο τουρισμό,
  • θα οργανωθεί ανοιχτό εργαστήριο (openworkshop) για τις προοπτικές διακρατικής συνεργασίας στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού στα Βαλκάνια. (Open Workshop on Sustainable Tourism: “Prospects for International Co-operation on Sustainable Tourism in the Southern Balkan Region”)

Οι παρουσιάσεις της Ημερίδας και το ανοιχτό εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. O  Επιστημονικά Υπεύθυνος του Έργου είναι ο καθηγητής Π. Σκάγιαννης. Πληροφορίες: τηλ. 2421 074470, email: [email protected]

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Συντακτική ομάδα ΕΡΤ Βόλου

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣχόλιο του ΚΚΕ στην τοποθέτηση υπ. βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για το νησιώτικο ΦΠΑ
Επόμενο άρθροΑναβάλλεται η επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου