Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, οι 4 από τους συνολικά 6 νεαρούς, οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν με μαγκούρες, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, τρεις εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί εμφανίστηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ζήτησαν συγγνώμη για το συμβάν, δήλωσαν ότι ντρέπονται για τις πράξεις τους και υποστήριξαν ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, καθώς επέστρεφαν από γιορτή. Αμέσως μετά τις προανακριτικές απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Ενώπιον των διωκτικών αρχών αναμένεται να εμφανιστούν και τα άλλα δύο άτομα της παρέας των νεαρών.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την μη τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της Covid-19 τόσο στον διοργανωτή της γιορτής όσο και στους συμμετέχοντες νεαρούς.

Υπενθυμίζεται ότι την επίθεση σε βάρος των τριών εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου κατέγραψαν πολίτες σε βίντεο, όπου αποτυπώνεται η αγριότητα του αναίτιου ξυλοδαρμού.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠλήρης δικαίωση για την ΕΣΗΕΣΘτΕΕ μετά από τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Λάρισας για αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος της, ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Ελευθερία» Γ. Μιχαλόπουλος
Επόμενο άρθροΟι Λέικερς θα ξεκινήσουν τη σεζόν χωρίς θεατές στις εξέδρες