Το παρθενικό του ταξίδι στα ελληνικά λιμάνια ξεκίνησε από την περασμένη Κυριακή από το Ηράκλειο, το κρουαζιερόπλοιο Mein Schif 6, του τουριστικού κολοσσού TUI, πραγματοποιώντας πιλοτικά την πρώτη, στη μετά καραντίνα περίοδο κρουαζιέρα, στην Ανατολική Μεσόγειο .

Με αφετηρία το Ηράκλειο και ενδιάμεσους σταθμούς τα λιμάνια του Πειραιά και της Κέρκυρας το γερμανικό κρουαζιερόπλοιο υποδέχτηκε τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο 700 επιβάτες και θα πραγματοποιήσει ακόμα 7 δρομολόγια ως το τέλος του Οκτώβρη, επιδιώκοντας με συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας,να επαναφέρει τον τουρισμό κρουαζιέρας στις σημερινές συνθήκες.
Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε για το νέο εγχείρημα ο Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Μηνάς Παπαδάκης.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη ατόμου σε περιοχή του νομού Λάρισας, κατηγορούμενο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων
Επόμενο άρθροΓ. Μπουρνούς: “Με την επίσκεψη Ζάεφ ολοκληρώθηκε ένας κύκλος ψέμματος και πατριδοκαπηλίας από τη ΝΔ” (audio)