Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές σε μια 24χρονη που έκλεψε οδηγό ταξί κατά τη διάρκεια της κούρσας στο Ηράκλειο

Από την τσέπη του και μάλιστα αδρά πλήρωσε ένας ιδιοκτήτης ταξί, κούρσα από την περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο Κρήτης. Η νεαρή πελάτισσα με μαεστρία κατάφερε σχεδόν μπροστά στα μάτια του να του αρπάξει το πορτοφόλι που περιείχε περίπου 800 ευρώ.

Εν μέρει στάθηκε μεν τυχερός, αφού η 24χρονη εντοπίστηκε άμεσα από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο επιμένει πως τα κλοπιμαία ήταν τα μισά από αυτά που ίδιος ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η νεαρή πελάτισσα, έκατσε δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού και ζήτησε να την πάει λίγα μέτρα παρακάτω στην περιοχή της Αμμουδάρας. Όταν έφτασε στον προορισμό της άλλαξε γνώμη καθώς προφανώς είχε αντιληφθεί πως αν κέρδιζε χρόνο θα μπορούσε να αφαιρέσει το πορτοφόλι, όπως και έγινε..

Όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε την απώλεια ήταν ήδη αργά και έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαζίου για να καταγγείλει το περιστατικό. Εκεί αναγνώρισε την 24χρονη από φωτογραφίες που του έδειξαν αρμόδιοι του τμήματος, καθώς πρόκειται για πρόσωπο γνώριμο στις αρχές.

Οι αρχές με τη σειρά τους, εντόπισαν την 24χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία. Η τύχη ήταν με το μέρος του οδηγού, καθώς η 24χρονη εντοπίστηκε άμεσα και μάλιστα παραδέχτηκε την κλοπή σύμφωνα με πληροφορίες. Επιμένει, ωστόσο, πως το ποσό που κλάπηκε είναι αυτό των 400 ευρώ, το οποίο και έχει επιστραφεί μέχρι στιγμής στον οδηγό που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έπεσε θύμα της νεαρής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖακ Κωστόπουλος: «Για τους αστυνομικούς δεν μπορεί να ασκηθεί έφεση» – Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας για την απόφαση
Επόμενο άρθροΓεμάτο κουτάβια σημείο κοντά στη Γορίτσα (vid)