Την κατηγορία της κατ’ εξακολούθηση απάτης κατηγορείται μια 25χρονη εθελόντρια σε κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, η οποία φέρεται ότι εξαπάτησε επτά συνολικά άτομα, που τους απέσπασε χρήματα, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα τους διορίσει στην αστυνομία.

Η… «εθελόντρια» κατάφερε από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019, να αποσπάσει περισσότερα από 7.500 ευρώ από τα θύματά της, αφού παρουσιαζόταν ως γιατρός και δήλωνε στα υποψήφια θύματα της ότι γνώριζε και άτομα μέσα στην αστυνομία, τα οποία επικαλούνταν χωρίς οι ίδιοι να το ξέρουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», φέρεται να έλεγε ότι θα φροντίσει να είναι οι ίδιοι μέσα στις προκηρύξεις πρόσληψης που θα γίνουν εκτάκτως στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Για να γίνει μάλιστα ακόμα πιο πειστική, τους παρότρυνε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου παρείχε εθελοντική εργασία.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι υπήρξαν άτομα που την πίστεψαν και της έδωσαν από 700 έως 2.060 ευρώ!

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιεκδικούν θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ και Παναιτωλικός
Επόμενο άρθροΟ Γερμανός Τομπίας Στίλερ «σφυρίζει» στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός