Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 21:09

Συνέντευξη στο τρίτο κανάλι της δημόσιας ελληνικής τηλεόρασης παραχώρησε ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε υψηλές βλέψεις για το Europa League, γι’ αυτό το χτύπημα που δεχθήκαμε ήταν πολύ ηχηρό, από έναν – θεωρητικά –κατώτερο αντίπαλο. Ωστόσο, σ’ ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν. Έπρεπε να το συνειδητοποιήσουμε, να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε καθώς η σεζόν έχει συνέχεια, υπάρχουν απαιτήσεις κι εμείς έχουμε μεγάλες βλέψεις», είπε αρχικά ο 33χρονος πλάγιος επιθετικός, αναφερόμενος στον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Και συνέχισε μιλώντας για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Super League έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές: : «Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που έχουμε πετύχει καθώς είμαστε αήττητοι, αλλά το μυαλό μας θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Επαναλαμβάνω ότι είναι μία σεζόν με μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες κι εμείς θα πρέπει να έχουμε διάρκεια, καθώς αυτή θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία».

Ο πρώην άσος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια σχολίασε και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Άκη Μάντζιο να αντικαθιστά τον Μίχαελ Ένινγκ: «Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο για κάθε ομάδα είναι να έχει συνέχεια, σταθερότητα και να κοιτάζει την επόμενη μέρα. Σημασία δεν έχει να κρίνουμε ό,τι έγινε αλλά τι πρέπει να κάνουμε για να κοιτάξουμε μπροστά».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον εαυτό του και το τι περιμένει ο ίδιος: «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχα (σ.σ. το 2019), συνέχισα να δουλεύω για να επανέλθω στη σωστή κατάσταση και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν. Επ’ ευκαιρίας θέλω να ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν έμπρακτα ή ηθικά στο διάστημα της απουσίας μου».

Κλείνοντας ο Μπρούνο Γκάμα, ευχήθηκε να επιστρέψουν γρήγορα οι οπαδοί στα γήπεδα: «Είναι γνωστό ότι οι φίλαθλοί μας, μας δίνουν έξτρα δύναμη. Είναι ο τρόπος που μας υποστηρίζει κι ελπίζω ότι αυτό που συμβαίνει να είναι παροδικό καθώς επίσης και ότι σύντομα θα είναι κοντά μας».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 21:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροM. Βορίδης: Μετατρέπει το αδίκημα του βασανισμού των ζώων σε κακούργημα
Επόμενο άρθροΚοζάνη: Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια για πιστή τήρηση των μέτρων