Στο δυναμικό του εκπαιδευτικού ιδρύματος·Reload Greece εντάσσεται η·Άντζελα Στάθη σε ρόλο Διευθύνουσας Σύμβουλου.

 

Η Άντζελα Στάθη παραλαμβάνει τα ηνία του οργανισμού από την Έφη Κυρτάτα, η οποία συν-ίδρυσε το Reload Greece το 2012 και είχε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου από το 2015 και η οποία πρόκειται να μεταβεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Μετά την ένταξή της στο Reload Greece τον Μάιο 2019, η Άντζελα Στάθη δήλωνει:

 

«Αισθάνομαι τιμή και ενθουσιασμό για την ένταξή μου στο δυναμικό του Reload Greece και ανυπομονώ να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο του οργανισμού με τη ενεργή κοινότητα των επιχειρηματιών, εθελοντών, μεντόρων, επενδυτών και υποστηρικτών. Το επιχειρείν είναι το πάθος μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και γι’ αυτό δεσμεύομαι στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση νέων επιχειρηματιών με σκοπό να χτίσουν βιώσιμες επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη και ανάπτυξη του οργανισμού».

 

Το Reload Greece έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα 4 τελευταία χρόνια σε έναν αναγνωρίσιμο οργανισμό, ο οποίος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ‘επανεκκίνηση’ της ελληνικής οικονομίας μέσα από το επιχειρείν, κινητοποιώντας τα ελληνικά ταλέντα που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Τα επιχειρηματικά προγράμματα και οι εκδηλώσεις του οργανισμού αναπτύσσονται σταθερά, ενώ ο αντίκτυπός τους αυξάνεται συνεχώς. Σχεδόν 5.000 νέοι έχουν εκπαιδευτεί μέσα από τα προγράμματα του Reload, περισσότερα από 5€ εκ. έχουν επενδυθεί σε startups, ενώ έχουν δημιουργηθεί πάνω από 200 θέσεις εργασίας μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝα επανέλθει το 13% στην εστίαση
Επόμενο άρθροΟυδόλως είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε υποχωρήσεις