Η ‘Ελεν Μπάρκιν θα καταθέσει στη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με το EW, η Έλεν Μπάρκιν είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ ενώ γύριζαν την ταινία του 1998 «Fear and Loathing in Las Vegas». Η κατάθεσή της στη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ αναμένεται να είναι παρόμοια με αυτή που έδωσε κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση ύστερα από προσφυγή του «Τζακ Σπάροου» κατά του εκδότη της εφημερίδας The Sun στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Έλεν Μπάρκιν (φωτογραφία κάτω) φέρεται να κατέθεσε ότι ο Τζόνι Ντεπ «έριξε ένα μπουκάλι κρασί προς το μέρος της κατά τη διάρκεια λογομαχίας σε δωμάτιο ξενοδοχείου».

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση βάσει της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ έχει προγραμματιστεί να επαναληφθεί τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, οπότε και θα προσέλθει στο βήμα του μάρτυρα η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός, Έλεν Μπάρκιν.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

https://platform.twitter.com/widgets.js 

Στη λίστα των μαρτύρων είναι, επίσης, η αδερφή της Χερντ, η Γουίτνεϊ Χενρίκεζ, ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο και ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Ίλον Μασκ, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα καταθέσουν ή όχι.

Η Χερντ θα ολοκληρώσει την κατάθεσή της στις 16 Μαΐου και αναμένεται να εξεταστεί από τον δικηγόρο του Ντεπ την ίδια μέρα.

To άρθρο Η Έλεν Μπάρκιν καταθέτει κατά του Τζόνι Ντεπ – Στη λίστα μαρτύρων Τζέιμς Φράνκο και Ίλον Μασκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Εισήγηση για υποβιβασμό του Παναιτωλικού, εφόσον αποδειχθεί χειραγώγηση»
Επόμενο άρθροΠλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα για τον Τεντόγλου με έντονη παρουσία στα Diamond League