Τις δυνάμεις της στο τραγούδι δοκιμάζει, τηλεοπτικά, η Χριστίνα Βραχάλη, την οποία βλέπουμε στο J2US. Η αθλητικογράφος του Open, «παίζει» μπάλα σε άλλο… γήπεδο, αλλά ως φαίνεται δεν είναι και τόσο ξένο για την ίδια, αφού κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με το τραγούδι. Πώς;

Η αδελφή της είναι η γνωστή στιχουργός μεγάλων επιτυχιών, Ελεάνα Βραχάλη. Μάλιστα, στο live του μουσικού show, η Χριστίνα τραγούδησε την επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Το σ’ αγαπώ», το οποίο έχει γράψει η αδελφή της, ενώ με δάκρια στα μάτια αποκάλυψε και την άγνωστη ιστορία πίσω από αυτό.

«Είναι ένα τραγούδι που έχει σηματοδοτήσει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μας. Το έχει γράψει η αδερφή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη συγκυρία όταν γράφτηκε», είπε αρχικά. Και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, εξήγησε πως η αδελφή της ήθελε να το πετάξει γιατί δεν της άρεσε και το βρήκε σε ένα τσαλακωμένο χαρτάκι. Το πήρε και της το έδωσε πίσω και κάπως έτσι κυκλοφόρησε, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και αντέχοντας στον χρόνο.

Ωστόσο, η Χριστίνα Βραχάλη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως η αδελφή της έχει γράψει ένα τραγούδι και για εκείνη, το «Αν ήσουν μαζί μου». συγκεκριμένα, το είχε γράψει την περίοδο που η αθλητικογράφος έλειπε για πολλούς μήνες στο εξωτερικό.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιεθνή ΜΜΕ: Η Ελλάδα επιστρέφει στις παραλίες κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας