Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 13:13

Η Βασίλισσα τα βρήκε σε όλα με τον 24χρονο Έλληνα πλέι μέικερ, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη και ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Φλιώνης ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Άρη και τον Ιούνιο του ’15 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και με την Εθνική Εφήβων. Ο Φλιώνης ήταν βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδος Παίδων, με την οποία έπαιξε το 2013 στο Ευρωμπάσκετ Παίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το 2014 στελέχωσε την Εθνική Ελλάδος U17 και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ικόνιο.

Υπήρξε επίσης βασικό μέλος στην Εθνική Ελλάδος Εφήβων, με την οποία έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (U-18) που διεξήχθη στον Βόλο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο Ευρωμπάσκετ του 2017 αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα νέων ανδρών και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Τον Νοέμβριο του 2020, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ανδρών ώστε να συμμετάσχει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021, 13:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚ. Καραμανλής: Αξιοποίηση και συγκεκριμένος οδικός χάρτης για το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Επόμενο άρθροΤηλεφωνική επικοινωνία Κυρ. Μητσοτάκη με τον Ιρακινό πρωθυπουργό