Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την αντίδρασή τους όσον αφορά το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

 

“Προδίδουν ένα κόμμα πολιτικώς ασπονδύλωτο, είναι γνωστό σε όλους όσοι ασχολούνται  με την πολιτική και την ευρωπαϊκή πολιτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να στηρίξει την υποψηφιότητα για την προεδρία  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών. Το αδερφό κόμμα των αγανακτισμένων του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Podemos) ηττήθηκε στις εκλογές και παρόλα αυτά πανηγυρίζουν, γιατί ως ασπόνδυλο κόμμα που ψαρεύει στα θολά νερά, έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό δείξει με πάρα πολλές ενέργειες του ότι ο βασικός και μοναδικός του στόχος είναι το Κίνημα Αλλαγής και προσπαθεί να υφαρπάξει με ανοίκειους τρόπους εν προκειμένω με μία μορφή δηλώσεων πολιτικώς ασπονδύλωτου κόμματος, ψήφους ακόμα μία φορά”

 

 

Ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6  αναφερόμενος στο έθιμο του σαϊτοπόλεμου το χαρακτήρισε “βάρβαρο” και συμπλήρωσε ότι “δεν πρέπει να επιτρέπεται”.

 

“Και η εμπειρία η δική μου από τη δική μου εκκλησία είναι πολύ δυσάρεστη, σε κάνουν να στεναχωριέσαι που είσαι στην Ανάσταση, να τρομάζεις κάθε λίγο επειδή έχεις τα παιδιά σου δίπλα. Στο σαϊτοπόλεμο, που είναι ένα έθιμο στο οποίο έχω κι εγώ παρευρεθεί δύο φορές, ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος. Εάν επιμένουμε να μας αρέσουν αυτά τα έθιμα, τότε θα πρέπει να έχουμε οικειοποιηθεί κατά κάποιο τρόπο, και ενσωματώσει στη συνείδηση μας τον απολογισμό των νεκρών και των τραυματιών. Λοιπόν κουμπούρια με σφαίρες ή αυτού του είδους οι εκδηλώσεις για μένα είναι βάρβαρα έθιμα και δεν πρέπει να επιτρέπονται”, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠτώση στα καθαρά κέρδη του α΄τριμήνου
Επόμενο άρθροΟμιλία Τσίπρα στα Χανιά την Παρασκευή