«Φωτιές» άναψε η πρόσφατη δήλωση της Σάντρας Βουτσά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», αναφορικά με την κληρονομιά του πατέρα της. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη κόρη του αξέχαστου ηθοποιού, είπε για το θέμα:  «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου. Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους…».

Η παραπάνω δήλωση δεν άργησε να εξηγηθεί από πολλούς ως πρόβλημα που υπάρχει στην οικογένεια, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν η προειδοποίηση πήγαινε στην χήρα του Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού μετά τη δήλωση, μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους λέγοντας: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες και λείπει η μία στην άλλη επειδή ο εγκλεισμός μάς έκανε να χαθούμε για λίγο. Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά…Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δε θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, ώριμες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆλλη Μεριά – Κατηχώρι – Πορταριά ήταν η πεζοπορία της Κυριακής του ΣΔΥ Βόλου, και σειρά παίρνει το Μονοπάτι των Καταρρακτών (εικόνες)
Επόμενο άρθροΤριήμερο δράσεων της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου