Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 20:26

Η Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε αποστείλει έγγραφο προς τις ΕΠΟ, Super League και ΓΓΑ, που αφορούσε τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (23/02, 19:30).

Kι αυτό γιατί, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ήθελε να ενημερωθεί από τις ποδοσφαιρικές αρχές αν συντρέχουν κωλύματα όπως αυτό της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τους παράγοντες των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα αφορούσε στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Σάββα Θεοδωρίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιώργο Σαββίδη.

Το blog «Δικογραφίες» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την απάντηση της Εισαγγελίας Εφετών για τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

«Σε συνέχεια του υπ’ αριθμόν πρωτ. 1003/2/1/1-θ’/20-2-20 εγγράφου σας, σας γνωστοποιούμε ότι εις βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδη και της Ειρήνης έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης συμμετοχής του σε κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο, όρος η ισχύς του οποίου έχει διατηρηθεί με το υπ’ αριθμ. 1692/18 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και προφανώς αφορά στην άσκηση διοικητικών, αλλά και συναφών με αυτά καθηκόντων», αναφέρεται στο έγγραφο.

Πηγή: sport-fm


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 21:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα (Live)
Επόμενο άρθροΑποθεώθηκαν οι θριαμβευτές του Λιγκ Καπ στο ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα