Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 15:19

Οι κατά καιρούς τοποθετήσεις του Μάσιμο Μοράτι, όταν ήταν «ενεργός» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και ιδιαίτερα στα θέματα της Ίντερ, προκαλούσαν αίσθηση και αποτελούσαν πρωτοσέλιδα στον διεθνή Τύπο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα, καθώς ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «νερατζούρι» δήλωσε πως μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι «δεν είναι απαγορευτική».

Το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου, ο οποίος βαδίζει πλέον στα 32, λήγει τον Ιούνιο του 2021 και, όπως έχει γίνει γνωστό, μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει από τους Καταλανούς ως ελεύθερος. Βέβαια τόσο ο Μέσι, όσο και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου έχουν δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως ο βραχύσωμος άσος θα κλείσει την καριέρα του στον ιστορικό σύλλογο, όμως ο Μοράτι δεν φαίνεται να ενστερνίζεται αυτή την άποψη.

«Ο Μέσι για την Ίντερ δεν είναι ένα απαγορευμένο όνειρο» δήλωσε ταράζοντας τα νερά ο Μοράτι, που διετέλεσε πρόεδρος της Ίντερ από το 1995 μέχρι το 2013, ενώ σήμερα είναι σύμβουλος του Κινέζου προέδρου του συλλόγου, Στίβεν Ζανγκ.

«Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου απαγορευτικό να το σκεφτεί κανείς. Δεν ήταν, ούτε πριν από το δράμα που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Μέσι βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και θα ήταν σίγουρα μία μεγάλη προσπάθεια της Ίντερ να τον αποκτήσει. Δεν ξέρω πόσο αλλάζει η σημερινή κατάσταση αυτόν τον στόχο, αλλά τώρα η τράπουλα ξαναμοιράζεται. Δεν θα πρέπει να είμαστε υπερβολικά σκληροί και να εκμεταλλευθούμε αυτήν τη νέα κατάσταση, αλλά θεωρώ πως είναι πιθανό να δούμε περίεργα πράγματα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου» πρόσθεσε ο Ιταλός παράγοντας μιλώντας στο «Sport Media Set».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 15:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Δεν έχει σημασία η αποχώρησή μου»
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για 113.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού