Ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Μυκόνου, αυτό του αγαπημένου σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2013 πέρασε στην ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα όπως έγινε γνωστό χθες, Τετάρτη.

Η Βάνα Μπάρμπα , μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και εξήγησε γιατί ήταν μια κακή επένδυση η συγκεκριμένη υπενοικίαση.

«Αυτό το σπίτι, εγώ με έναν επενδυτή -έχω μια σχέση με το real estate γενικότερα- παίρναμε ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα, λοιπόν, τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το είχε το δημόσιο, να μπορούσαμε να το χειριστούμε.

Αυτό είχε γίνει 4-5 μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού. Δυστυχώς. όμως, ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση. Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμμένο. Μπορεί να το αφήσουμε κι εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος γιατί δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, δεν φτάνουν τα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

[Αυτό το σπίτι το ζήσαμε όλοι, είναι ιστορικό σπίτι, το αγαπάμε. Μπορεί να το κρατήσουμε φέτος να μείνει γιατί έχουμε κάνει κάποιο συμβόλαιο, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε χάσει. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το νοικιάσω, τώρα πάει κι αυτό», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕ.Σ.Α.μεΑ.: Ειδικά μέτρα για τα ΑμεΑ στο άνοιγμα των σχολείων
Επόμενο άρθρο«Ο κόσμος μοιάζει να είναι πιο υπεύθυνος από την κυβέρνηση»