Το περασμένο Σάββατο, 11 Ιανουαρίου, πήγαμε, είδαμε και απολαύσαμε τη sold out συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Lab Art, στον Βόλο και ήταν λογικό να μη μας φτάσει μόνο ένα βράδυ. Η γιορτή συνεχίζεται, λοιπόν, και οι ΠΥΞ ΛΑΞ ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ξανά ακόμα μία μουσική βραδιά, γεμάτη από αγαπημένες μελωδίες και αξέχαστους στίχους.

Οι φωνές του Μπάμπη Στόκα και του Φίλιππου Πλιάτσικα θα σε γυρίσουν πίσω στον χρόνο και θα σε κάνουν να νοσταλγήσεις, θα σου προσφέρουν συγκίνηση, αλλά και κέφι, τραγουδώντας μέχρι και… Στράτο Διονυσίου.

«Μια συνουσία Μυστική» που θα φανερωθεί στο κοινό, για άλλη μια φορά, «Παλιές Αγάπες» που θα φρεσκαριστούν -πετυχημένα- πάνω στην σκηνή.

«Κόντρα στου Χρόνου την Σκουριά» οι ΠΥΞ ΛΑΞ, κλείνουν τα 30 τους χρόνια και μπορούν και αποδεικνύουν πως τελικά κάποια πράγματα μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Η ενέργεια που σου μεταδίδουν από την σκηνή, το πάθος για την ίδια τη μουσική, οι στίχοι του «σήμερα» που θα σε βάλουν να σκεφτείς σε τι κόσμο ζούμε, τελικά, αλλά και εκείνοι που θα σε κάνουν να (ξανά)ερωτευτείς.

Ραντεβού την Παρασκευή,

στο Lab Art.

 

Ώρα προσέλευσης: 21:00, Ώρα έναρξης: 22:15

Πληροφορίες: [email protected]

Κρατήσεις: 242140 3454

Ώρες τηλ. Κέντρου: 10:00 – 21:30

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Διακόπτεται η φορτοεκφόρτωση στο λιμάνι όταν αυξάνονται οι ρύποι
Επόμενο άρθροΤο Επιμελητήριο Μαγνησίας για την απαγόρευση του χύμα Τσίπουρου