Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός παρέα με τους δυο γιους του, από τον πρώτο του γάμο. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, ενώ εξήγησε πώς το διαχειρίστηκαν, αλλά και τις προσπάθειες που έκανε για να κρατήσει επαφή με τα παιδιά του, να έχουν μία υγιή σχέση και τα ίδια να μην αισθανθούν την απουσία του.

«Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δεν άνοιξε η γη και με κατάπιε. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν λείψαμε ποτέ από τα παιδιά μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο… Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε υπάρχει κάποια μαγικό ραβδί που λέει… οκ, να ξεχάσουμε τα δύσκολα. Ήταν δύσκολα! Αλλά όταν η έννοια σου, ο πρώτος σου κανόνας είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα το χρόνο να πηγαίνεις, έστω και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Πήγαινα να με δουν, είμαι εδώ, και πρέπει να πάω στη δουλειά».

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις “κερδίσει” τα παιδιά σου, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει, τα παιδιά μου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου».

Ο ηθοποιός από τον δεύτερο γάμο του έχει μία κόρη, ενώ όπως ανέφερε στην περίοδο της καραντίνας έμεναν για κάποιες μέρες και οι δύο γιοι του.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτους 172 οι νεκροί από Covid19-Κατέληξε 82χρονη στον “Ευαγγελισμό”
Επόμενο άρθροΣπ. Πρωτοψάλτης-ΟΑΕΔ: Τρίμηνη επέκταση του τωρινού προγράμματος κοινωνικού τουρισμού (video)