Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 16:23

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των εφήβων «ζευγάρωσε» τις νίκες της στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-14 στο πλαίσιο της Μεσογειάδας, η οποία διεξάγεται σε ΟΑΚΑ και Κορυδαλλό. Μετά τη χθεσινή επικράτησή του επί της Βόρειας Μακεδονίας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε σήμερα (21/2) της Τουρκίας στον Κορυδαλλό με 19-15 και εξασφάλισε την ένατη θέση στην τελική κατάταξη. Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι, καθώς, εκτός από το… δίποντο της νίκης, πήρε άλλους δύο βαθμούς για τις νίκες της στο πρώτο (με 7-6) και το τρίτο σετ (με 6-2), ενώ η Τουρκία αποκόμισε ένα βαθμό για την επικράτησή της στο δεύτερο σετ (με 7-6).

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η εθνική ομάδα έφτασε τους 18,5 βαθμούς στον όμιλο για τις θέσεις 9-14, ενώ δεύτερη είναι η Βόρεια Μακεδονία με 12 βαθμούς. Με δεδομένο ότι μια ομάδα μπορεί να πάρει σε κάθε ματς έως και 5 βαθμούς στο σύνολο, η «γαλανόλευκη» θα καταλάβει την ένατη θέση στην τελική κατάταξη, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στον αυριανό (22/2) αγώνα της με το Μαρόκο, με τον οποίο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Ελλάδα (Νίκος Γεωργιάδης): Ασλής, Στεφανίτσης 2, Σίνα 2, Γιορανίδης, Παγιάτης, Παπαγιάννης 1, Τζωρτζίνης, Παπάζογλου 5, Κοτσιώνης 4, Δικαιούλιας 1, Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρίδης, Κυριακίδης, Τόσκας, Αναγνωστόπουλος 1, Σαράφης 3.

Τουρκία (Γιουσούφ Κουρτ): Σαχίν, Κοσοκάρα, Τοσούν 2, Αλάν, Γιασάρ, Ουλασάν 1, Κασάρσι, Σουκάν, Γκονέντς, Καραντούρμους 1, Τσαπάρ, Μπατσκόκ, Ουζντεμίρ 7, Τσέμπι 1, Κουντ, Μπιλίμ 3.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Χωρίς Αγιούμπ στην Τρίπολη
Επόμενο άρθρο«Θέλουμε τη νίκη στην Τούμπα»