Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση.  Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εικόνα της και πώς αντιμετωπίζει την ομορφιά της, ενώ παραδέχτηκε πως ως χαρακτήρας είναι ασυμβίβαστη.

«Για να μπορέσω όμως να ανταπεξέλθω και να σταθώ στα πόδια μου σε αυτό τον χώρο, έπρεπε να έχω κάποιες άμυνες. Είμαι ένας άνθρωπος ατίθασος, που δεν συμβιβάζομαι και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν. Βέβαια, όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο πιο πολύ ηρεμώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγο παρακάτω που η κουβέντα πήγε στην εξωτερική της εικόνα, μιας και πρόκειται για μία πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, είπε: «Δεν θέλω να αφήνω κανέναν να με κατηγοριοποιεί. Θέλω να αποδείξω στον ίδιο μου τον εαυτό ότι δεν είμαι μόνο η εικόνα μου».

Για να προσθέσει στη συνέχεια, μεταξύ άλλων: «Καλώς ή κακώς, η δουλειά μας είναι και η εικόνα μας. Τι θέλω να πω με αυτό, για να μην παρεξηγηθώ. Μέχρι και τα κουστούμια που μπορεί να διαλέγουμε για μία παράσταση, είναι εικόνα. Από κει και πέρα, είναι το πως το διαχειρίζεται ο καθένας αυτό το πράγμα. Αν γίνεται κάποιος ένα με τον εκάστοτε και τον οποιονδήποτε ρόλο. Ο περισσότερος κόσμος, μένει και στην εικόνα, αρκετά. Η εικόνα, μου έχει κλείσει πολλές πόρτες. Αλλά η εικόνα είναι η δύναμή μου σε 5 πράγματα, για να παλεύω, σε εισαγωγικά, περισσότερο, για να κάνω 10 παραπάνω πράγματα. Για να δείξω, ότι δεν είμαι μόνο η εικόνα μου. Κάπως έτσι».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο“Μηνύματα” του Κ. Μητσοτάκη προς την Τουρκία
Επόμενο άρθροΚλειστή και σήμερα η Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού