Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια συμπεριλαμβάνονται στα νέα προγράμματα κρουαζιέρας που ανακοίνωσαν οι εταιρίες Viking Ocean Cruises και Star Clipper για το 2020 και 2021.

 

Ειδικότερα, η εταιρεία Viking θα προσφέρει μια μεσογειακή κρουαζιέρα 15 ημερών (Iconic Adriatic Antiquities) με εκκίνηση από τη Βενετία και κατάληξη στη Ρώμη και στάσεις στην Ελλάδα, την Κροατία, το Μαυροβούνιο κτλ.

 

Επιπροσθέτως, η εταιρία προσφέρει άλλες 3 κρουαζιέρες που θα συνδέουν τη Μεσόγειο με την Αμερική, στις οποίες περιλαμβάνεται πρόγραμμα 26 ημερών με έναρξη από το Σαν Χουάν της Καραϊβικής, τερματισμό στη Βενετία, και ενδιάμεσες στάσεις στην Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Κροατία και την Ελλάδα.

 

Από την πλευρά της η εταιρεία κρυαζιέρων Star Clippers, γνωστή για τις εμπειρίες κρουαζιέρας σε μεγάλα πλοία, ανακοίνωσε νέα ευρωπαϊκά δρφονολόγια για το καλοκαίρι του 2020.Σε ένα από αυτά, το εμβληματικό πλοίο της, Royal Clipper, θα ταξιδεύει στη δυτική Μεσόγειο με δρομολόγια από τη Βενετία και τερματισμό στη Ρώμη, με ενδιάμεσες στάσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Μαυροβούνιο και Κροατία.

 

Τέλος, θα προσφέρει με το μικρότερο πλοίο της, Star Flyer, προγράμματα στην ανατολική Μεσόγειο, με στάσεις σε ελληνικά νησιά και στην Τουρκία.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο29η η Ελλάδα στην παραγωγικότητα εργασίας
Επόμενο άρθροΕξαγορά της Maxwell Technologies έναντι 218 εκατ. δολαρίων