Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, 20:40

Στις 21.45 (OPEN TV, COSMOTE SPORT 1 HD) θα αρχίσει στο Κισινάου το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Μολδαβίας, για την 5η αγωνιστική  του ομίλου της στη League C του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέχει 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Σλοβενία (υποδέχεται το Κόσοβο) και θέλει οπωσδήποτε νίκη στο αποψινό παιχνίδι, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης, εν όψει του μεταξύ τους «τελικού», που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στη Ριζούπολη.

Η «γαλανόλευκη» είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτή στην πρώτη θέση με την ολοκλήρωση των ομίλων, καθώς αυτό θα σημάνει προαγωγή στη League B.

Για να γίνει αυτό βέβαια η ομάδα μας θα πρέπει να «καθαρίσει» το αποψινό παιχνίδι, στο οποίο η Εθνική μας θα παραταχθεί με φουλ επιθετικό σχήμα (4-2-3-1), με τον Κώστα Φορτούνη να παίρνει φανέλα βασικού (θα αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ).

Πιο συγκεκριμένα στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Χατζηδιάκο και Τζαβέλλα να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ, και τους Μαυρία και Τσιμίκα να βρίσκονται στο δεξιό και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα συνθέτουν οι Ζέκα και Μπουχαλάκης, με τον Λημνιό να είναι δεξιά, τον Φορτούνη αριστερά και τον Μπακασέτα να παίρνει θέση πίσω από τον μοναδικό φορ, που θα είναι ο Παυλίδης.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Ελλάδας:  Βλαχοδήμος – Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Μαυρίας – Μπουχαλάκης, Ζέκα – Φορτούνης, Μπακασέτας, Λημνιός – Παυλίδης.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, 20:47

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ επιστροφή στην κανονικότητα είναι εφικτή μέχρι τον επόμενο χειμώνα
Επόμενο άρθρο«Ετοιμάζει πρόταση 11 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο η Λίβερπουλ»