Πλήρη καταγραφή των προβλημάτων των δήμων της Μαγνησίας έκανε σήμερα, σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Βόλου ο Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις προοπτικές της Μαγνησίας, και άκουσε προβλήματα από τους αιρετούς. Ξεκαθάρισε βέβαια ότι συνεργάζεται με όλοςυ τους δημάρχους, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα τους προσόντα.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος της σύσκεψης ανέφερε μεταξύ άλλων:
“Είχαμε μία εξαιρετικά παραγωγική σύσκεψη με τους δημάρχους της Μαγνησίας και τον κύριο περιφερειάρχη τους υπουργούς και τους βουλευτές. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το επίπεδο της θεσμικής συνεργασίας. Εμείς έχουμε αποδείξει οτι όταν συνεργαζόμαστε ,δε βλέπουμε κόμματα, αλλά συνεργαζόμαστε με αποκλειστικό κριτήριο την αξιοκρατία, την ταχύτητα υλοποίησης έργων, τα οποία εσείς έχετε δρομολογήσει και το τι τελικά είναι καλό για τις τοπικές αρχές. Και αναγνωρίστηκε από εσάς ότι τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι πρωτόγνωρα για τα δεδομένα του Ελληνικού Κράτους. Όταν ζήτησα συνολικά από τους συνεργάτες μου να υπολογίσουν την αξία των έργων στη Μαγνησία, διαπιστώσαμε ότι ξεπερνούν τα 750 εκατομμύρια ευρώ.

Είχα την ευκαιρία να κάνουμε μία πλήρη καταγραφή των προβλημάτων, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους βουλευτές μα,ς που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή ανάδειξης των ζητημάτω,ν όπως επιτάσσει ο ρόλος τους. Έχουνε μία πολύ καλή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους υπουργούς.
Δουλειά μας είναι να ξεκλειδώσουμε την αναπτυξιακή προοπτική και να προδιαγράψουμε ένα πλαίσιο παρεμβάσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, την διαχείριση των υδάτινων πόρων, την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.”

Φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον φακό του Ράδιο ΒΕΡΑ:

Προηγούμενο άρθροΤα Όσκαρ των Βαλκανικών Κρασιών στο Δήμο Σαλαμίνας στις 3 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΠάτρα: «Την Ρούλα την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος»