«Θα πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα ότι η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική εδώ απέτυχε, ότι έχουμε ανάγκη να αναλάβουμε δράση και να μην αφήσουμε την Ελλάδα να αντιμετωπίσει μόνη της τις επιπτώσεις της μετανάστευσης», δήλωσε ο αρχηγός των Γάλλων Ρεπουμπλικάνων (LR) Λοράν Βοκιέ, μετά από συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στάθηκε στην ανάγκη « να προστατεύσουμε τα σύνορά μας».

 

Σε βίντεο που ανέβασε ο κ. Βοκιέ στο twitter, εμφανίζεται πλάι στον πρόεδρο της Ν.Δ. και αναφέρεται σε μια νέα γενιά πολιτικών της δεξιάς στην Ευρώπη, που δίνουν έμφαση στην οικονομική διαχείριση σε συνδυασμό με φοροαπαλλαγές, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος. Στόχος είναι «η ενοποίηση αυτής της γενιάς» ανέφερε.

 

«Η Γαλλία στάθηκε πάντα στο πλευρό της Ελλάδας. Σήμερα στην Ευρώπη έχουμε μια νέα γενιά που ανεβαίνει, μια νέα γενιά στη δεξιά την οποία ενσαρκώνεις» είπε ο Λ. Βοκιέ στρεφόμενος προς τον αρχηγό της ΝΔ.

 

«Πρόκειται για μια γενιά ηγετών, που είναι ιδιαίτερα αποφασιστικοί για δύο θέματα: την καλύτερη διαχείριση της οικονομίας, ώστε να ανακουφισθεί το θέμα της αγοραστικής δύναμης και του φορολογικού βάρους των συμπολιτών, και κατά δεύτερο, μια σοβαρή αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, στο οποίο βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη

 

Στρεφόμενος προς τον κ.Μητσοτάκη, ανέφερε: «Στην Ελλάδα με την εξαιρετική ευαισθησία, και με τη υποστήριξη που θα δώσουμε στο πρόγραμμα που θα φέρει η Ν.Δ., το οποίο θα στοχεύει συγχρόνως στην αποκατάσταση της οικονομίας, αλλά με αντάλλαγμα τη φορολογική ελάφρυνση των συμπατριωτών Ελλήνων, θεωρώ ότι είναι μια καλή προσέγγιση».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο «Halloween» επικρατεί στο αμερικανικό box office
Επόμενο άρθροΟι παραβάσεις που τιμωρεί με πρόστιμο η Εφορία